Minden perc számít! Ne vesztegesd el az időt olyan dolgokkal, amik valójában nem is foglalkoztatnak vagy terhet jelentenek az életedbe. Élvezd az életet és csináld azt, amit csak szeretnél. A 30 perces kiszállítással hatalmas terhet vehetünk le a válladról és el is mondom, hogy miért.

Kinek lehet segítség?

Több dologból indulhatunk ki. Képzeljük csak el egy zsúfolt háziasszony életét. Takarít, most, főz és figyel a háztartásra. De mi történik, ha egyik nap azt mondja, hogy ma pihenni szeretnék egy kicsit és legalább egy dolgot szeretne ma kihagyni a teendői közül? Takarítás? Mosás? Főzés? Egyik sem olyan dolog, amitől meglehetne szabadulni és utána nyugodtan ücsörögni a kanapén. Viszont van egy dolog, amivel megkönnyíthetjük és felszabadíthatunk magunknak minimum egy órát. Mi lenne, ha nem kellene kocsiba ülni, utazni egy bevásárlóközpontig, bevásárolni a főzéshez valót és a hiányzó dolgokat otthonra, aztán kivárni a hosszú sort, cipelni a nehéz szatyrokat az autóig, aztán hazavezetni és felcipelni ismét a nehéz szatyrokat a lakásba. Mennyi időt spórolnánk meg magunknak, ha ezekkel nem kellene foglalkozni? Rengeteget! Töltsd le a házhoz applikációt, hogy 30 perc alatt szállítsuk ki a megrendelésed és elvégezzük helyetted ezt a munkát.

Tegyük fel, hogy vizsgázni készülsz vagy dolgozatra tanulsz, de az utolsó napokra hagytál mindent. Nincs időd konkrétan semmire a tanuláson kívül. Ettől függetlenül vannak szükségleteid. Enned kell. Innod kell és a többi. Hogyan spórolj magadnak időt és közben tanulhass kényelmesen? Hogyan rendelj ételt úgy, hogy ne éttermi árakon számolják fel? Esetleg csak egy szendvicset dobnál össze magadnak, de akár 20-30 percet is elvenne a tanulási idődből és most nem akarod elpazarolni? Tudom e megoldást! Töltsd le a Házhoz alkalmazást, hogy 30 perc alatt házhoz szállítsuk a reggelid, az ebéded és a vacsorád alapanyagait is egyben. Bármit, amit a boltban megtalálsz nálunk adott. Kifli, vaj, sajt és sonka? Mi kiszállítjuk, az ajtódig visszük és neked nem kell abba hagynod azt, amit éppen csinálsz.

Gondoljunk az idősebbekre vagy mozgáskorlátozott személyekre. Szomorú a tény, de vannak, akik ennek ellenére is egyedül élnek és magukra vannak hivatkozva. Nem mindig van lehetőségünk segíteni. Szerencsés nagymama az, akinek az unokái vagy rokonai folyamatosan készen tudnak állni a segítségre. Hogyan tudunk nekik segíteni úgy, hogy közben a saját dolgainkkal is képesek vagyunk haladni? Töltsd le a Házhoz alkalmazást a te vagy a nagymamád telefonjára. Mutasd meg hogyan kell használni vagy segíts neki te összeválogatni mire van szüksége a hűtőbe. Nem kell szenvednie a nehéz csomagokkal és a hosszú sétával, mert mi kiszállítjuk 30 perc alatt.

Képzeljük csak el azt a helyzetet, amikor munkába érkezünk, de elaludtunk ezért az egész reggel kapkodással telt. Nem volt időnk reggelit készíteni és kaját készíteni ebédre, de viszont rendelni sem szeretnénk étteremből, mert éppen spórolnánk valamire vagy csak egyszerűen most nem engedhetjük meg magunknak. Mit tudunk tenni? Töltsd le a Házhoz alkalmazást és rendeljük meg a hozzávalókat bolti áron és csapjunk össze gyorsan egy szendvicset a munkahelyünkön. Mennyi idő megcsinálni? 5 perc? Pont egy rövid szünet, ami még belefér. Viszont, ha hozzávennénk, hogy ki kellene ugranunk a legközelebbi kisboltba és megvenni az alapanyagokat plusz elkészíteni a kívánt ételt már bele telhet akár 15-20 percbe is. Nem biztos, hogy örülne annak a munkáltatónk és akkor még szeretnénk elfogyasztani is azt. Én azt mondom szerezzünk meg a Házhoz alkalmazást, hogy 30 perc alatt oda jöjjön a bevásárlás, ahová csak kívánjuk.

Ha szabadtéri programra gondolunk és piknikezni szeretnénk, de spontán jött az ötlet. Miért ne rendelnénk a helyszínre a piknikhez a nyammogni valót? Nem kell többé bajlódni és időt szánni a bevásárlásra, mert a Házhoz minden ehhez hasonló problémánkra talál megoldást. Kiszállítja, elhozza 30 percben belül bárhol is tartózkodunk és nekünk csak élveznünk kell az életet.

Mennyi mindent tudnánk csinálni, ha megspórolhatnánk a bevásárlás idejét? Sokkal több időnk maradna magunkra és azt csinálhatnánk, amit élvezünk és szeretünk. Tehát én azt mondom próbáljuk ki a Házhoz alkalmazást, mert hiszem, hogy mindannyiunknak segítség lehet! Akár 1 órát takaríthatunk meg életünkből!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *